Allmänt

KaJas städservice är ett företag vars ambition är att erbjuda hemstädning med miljön i fokus. Det gör vi genom att använda bra och miljövänliga rengöringsmedel.

För att du som kund skall få en så bra upplevelse som möjligt erbjuder vi alltid ett kostnadsfritt första möte där vi går igenom de önskemål och krav som du har, lägger upp ett anpassat städschema och rutiner samt går igenom de möjligheter du har för att få ett så perfekt resultat som möjligt.

Att begära en offert och få ett första möte är alltid kostnadsfritt hos oss.

Kontakta oss idag!


Prata med oss:

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss för att diskutera städning och boka möte:

0769-210280

stadservice@kajas.se

Var vi arbetar

KaJas städservice utgår från Göteborg och kan erbjuda städning upp till 3 mil utanför staden. Är du tveksam om vi kan hjälpa er eller inte, tveka inte att ta kontakt med oss då vi är övertygade om att vi kan hitta en lösning.

Din trygghet i fokus

Alla våra kunder får en kvalitetsgaranti som innebär att vi åtgärdar det du är inte nöjd med inom 3 arbetsdagar.

KaJas städservice arbetar alltid på ett sådant sätt så att våra kunder kan känna sig trygga. För att ytterligare säkra upp vårt arbete är vi ansvarsförsäkrade i allt arbete som vi utför och med de produkter vi använder.

Eftersom våra tjänster passar bra till små och medelstora företag har även du som företagare möjlighet att få ett miljövänligt städat kontor.

Under 2017 kommer vi inte att höja våra priser som för närvarande är 159:-/tim (efter rutavdrag) för hem och kontorsstädning. För bygg och flyttstädning är timdebiteringen på 380:- efter rutavdrag.